9 Eylül 2014 Salı

u2 son albümü iTunes da ücretsiz

iTunes'da bu albüme bakın
u2 son albümü Songs of Innocence iTunes da ücretsiz

edit: albüm iTunes server hatası nedeniyle apple cihazlarınızda veya iTunes da satın alınmış gözükebilir, dolayısıyla iTunes içinde satın alınan müzik bölümünde aratarak indirebilirsiniz.


artwork

Songs of Innocence

U2
Rock, Müzik, Yetişkin Alternatif
2014年09月09日
U2'nun yeni albümü Songs of Innocence sadece iTunes'da ve şimdi müzik arşivinizde. iOS aygıtınızdaki Müzik uygulamasına veya Mac ya da PC'nizdeki iTunes müzik arşivinize giderek, sanatçılar ya da albüm kategorisinde Songs of Innocence albümünü bulabilirsiniz. Müziğiniz iCloud'dadır, albümü dinleyebilmek için parça listesini veya indirebilmek için iCloud simgesini tıklayın.

U2'nun 13. stüdyo albümü Songs of Innocence, grubun ilk zamanlarında ve devamında etkilendiği Ramones, Bob Dylan ve The Clash'in izlerini ve U2'nun Dublin'de başlayıp Kaliforniya'da devam eden serüveninin etkilerini yansıtıyor. Sadece birlikte geçen zaman ve hayat tecrübesiyle oluşabilecek bir müzik koleksiyonu. Distorsiyonlu gitar sesi "The Miracle (Of Joey Ramone)" boyunca dalgalanıyor. Grup, "Iris (Hold Me Close)" ile Bono'nun annesine ithafta bulunuyor ve "Cedarwood Road" ile memleketinin bir portresini çiziyor. Prodüktor ve müzisyen Danger Mouse'un kendine özgü duygulu tonları bütün albüm boyunca hissediliyor. Grubun efsanevi tarzı, yoğun gitarlar, davul, güçlü baslar ve yüksek vokallerde ortaya çıkıyor.

Hiç yorum yok: