28 Nisan 2010 Çarşamba

Little Caesars Pizza da 5 Malzemeli Pizza 6TL


"5 Malzemeli Karışık Orta Boy Pizza 6 TL!"


Bu kampanya her pazartesi ve salı günleri Little Caesars restoranlarına gelerek alınan 5 malzemeli karışık Orta Boy Pizza siparişlerinde geçerlidir. Evlere serviste geçerli değildir. Kampanya dahilindeki karışık pizza; sucuk, sosis, mantar, siyah zeytin ve mısırdan oluşmaktadır. Pizza malzemelerinde değişiklik yapılamamaktadır. Nefis Kenar seçeneği ayrıca ücretlendirir. Başka promosyonlarla birleştirilemez. Little Caesars kampanyayı haber vermeksizin iptal etme ve durdurma hakkına sahiptir. Fiyatlara KDV dahildir.
Ayrıca Little Caesars'ın mağazalarına özel tüm kampanyaları aşağıda;


Fit!Menu!

1 Adet Orta Boy İnce Kepekli Pizza + 1 Adet Pepsi Max (33 cl.) 15 TL.
Bu kampanya 31.08.2010 tarihine kadar Hafif ve Bahçe pizzalarında geçerlidir. Başka kampanyalarla birleştirilemez. Nefis Kenar seçimi bulunmamaktadır.

Gel!Al!Kap!

Herhangi boy bir pizza alana, 2.si anında bedava!
Bu promosyon restoranımıza gelerek aldığınız paket servislerimizde geçerlidir ve diğer promosyonlarımızla birleştirilemez.

Pizza!Pizza!

Orta Boy Pizza alana ikincisi 2 TL, Büyük Boy Pizza alana ikincisi 4TL, Mega Boy Pizza alana ikincisi 6 TL.
Nefis Kenar seçimi ayrıca ücretlendirilir. Bu promosyon sadece evlere serviste geçerlidir ve başka promosyonlarla birleştirilemez.

Çocuk Menüsü Promosyonu

Büyük ve Mega Boy Pizzalar, Little Caesars Çocuk Menüsü ve Süpriz Hediyeli!

Büyük ve Mega Boy pizzalar Little Caesars Çocuk Menüsü hediyelidir. Little Caesars Çocuk Menüsü seçtiğiniz kırtasiye seti ile beraber verilmektedir. Nefis Kenar seçimi Büyük ve Mega Boy Pizzalar için ayrıca ücretlendirilir. Little Caesars Çocuk Menüsü en fazla 2 malzemeli Little Pan Pizza ve Tamek 200ml meyve suyundan oluşmaktadır. Little Caesars Çocuk Menüsü fiyatı 7.50 TL'dir. Little Pan Pizza'da Nefis Kenar seçeneği bulunmamaktadır ve tek boydur. Başka bir promosyon ile birleştirilemez. Kırtasiye setleri stoklarla sınırlıdır. Little Caesars, çocuk menüsündeki, setleri değiştirme hakkına sahiptir.

PepsiPromosyonu

Orta Boy Pizza + 1 lt. içecek = 13,90 TL

Geçerli olduğu pizzalar: Piknik! Piknik!, Pepperoni! Pepperoni!, Parti! Parti!, Sebze! Sebze!, Sucuk! Sucuk!, Akdeniz! Akdeniz!, Caesars! Caesars!, Tavuk! Tavuk!, Tavuk! Tavuk! Jalepeno! Nefis kenar ayrıca ücretlendirilir ve başka promosyonlarla birleştirilemez.

Ye!Ye!

Çorba + spagetti + yiyebildiğiniz kadar pizza menu
Hafta içi her gün 12:00 - 14:00 ve 18:00 - 22:00 saatleri arasında İstanbul Avrupa Yakasında Halkalı, Elmadağ İstanbul Anadolu Yakasında Ataşehir, Kavacık ve Kızıltoprak restoranımızda geçerlidir. Ankara Balgat restoranımızda haftaiçi sadece 12:00 - 14:00 saatlari arasında geçerlidir.
EkonomikRestoranMenuleri

"Little Menü: Little Pan Pizza + Kutu İçecek = 5,50 TL"
"Little Menü Patates: Little Pan Pizza + Elma Dilim Patates + Kutu İçecek = 6,90 TL"

Bu promosyon hergün 12:00-14:00 saatleri arasında kampanya dahilindeki Little Caesars restoranlarında geçerlidir. Little Pan Pizzalarımızda Nefis Kenar seçimi bulunmamaktadır. Little Pan Pizza en fazla iki malzemeli ve tek boydur. Başka promosyonlarla birleştirilemez. Fİyatlarımıza KDV dahildir.

Hiç yorum yok: