28 Nisan 2010 Çarşamba

sehirfirsati.com günün fırsat haberi


daha önce tanıtımını yaptığım 1tl den afm sinema bileti dağıtarak büyük bir hayran kitlesi oluşturan şehirfırsatı kampanya ve fırsat sitesinde günün fırsatı; Kanyon'daki "L'entrecote de Paris"de 38.50TL değerindeki öglen yemeği %50 indirim.


Fırsat Bu Fırsat

•Kanyon’da açılan Fransa’nın en ünlü steak restaurantı L’Entrecote de Paris’de öğle menüsü 38,50 TL yerine sadece 19,25 TL!

•Fransız mutfağının en beğenilen lezzetlerini tatmak isteyenler için L’Entrecote de Paris’de öğle menüsü %50 indirimle kaçırılmaz bir fırsat.

•Öğle Menüsüne beyaz soslu cevizli göbek salata,200 gr antrikot et, patates kızartması veya beşamel soslu patates, 1 kadeh kırmızı veya beyaz şarap ya da 1 soft içecek dahildir.
Nasıl Yararlanırım?

ŞehirFırsatı Çekiniz 03 Mayıs 2010 tarihinden itibaren 6 ay geçerlidir.
•Öğle menüsü hafta içi (Pazartesi-Cuma) saat 12.00-15.00 arasında geçerlidir.
•1 öğle menüsü için geçerlidir.
•Rezervasyon gereklidir.
Kanyon'daki "L'entrecote de Paris"de 38.50TL değerindeki öglen yemeği %50 fırsatla
ŞehirFırsatı sizin için şehrin en iyi fırsatlarını yaratmaya devam ediyor!

Paris’i İstanbul’a taşıyan Fransa’nın en ünlü steak restaurantı L’Entrecote de Paris Kanyon’da açıldı.

ŞehirFırsatı üyelerine özel, L’Entrecote de Paris Kanyon’da Pazartesi‘den Cuma’ya, saat 15.00’e kadar öğle menüsü 38,50 TL yerine sadece 19,25 TL.

Fransız mutfağının en beğenilen lezzetlerini tatmak isteyenler için öğle menüsü: beyaz soslu cevizli göbek salata,200 gr antrikot et, patates kızartması veya beşamel soslu patates,1 kadeh kırmızı veya beyaz şarap ya da 1 soft içecekten oluşuyor. L’Entrecote de Paris dikkat çekici dekoru, sıcak atmosferi ve profesyonel servisi ile Kanyon’da ayrıcalıklı servis ve lezzet arayanların hizmetinde.

L’Entrecote de Paris

Fransa’nın en ünlü steak restaurantı L’Entrecote de Paris, İstanbullu lezzet tutkunlarını yeni mekanında ağırlamaya başladı.

Fransa’nın en çok tercih edilen steak restaurantlarından L’Entrecote de Paris, Kanyon Alışveriş Merkezinde açıldı. Fransa da büyük üne sahip ve Paris’de yaşayan Türkler’in de büyük ilgi gösterdiği L’Entrecote de Paris restaurant; İstanbullu gurmelerin ve damak tadına önem verenlerin vazgeçilmezi olacaktır. 15 Nisanda açılan Fransız estetiğini her ayrıntısıyla yansıtan ve Fransız mutfağının en beğenilen lezzetlerini tatmak isteyenler için mükemmel bir fırsat yaratan L’Entrecote de Paris restaurant fiyatlarıyla da oldukça makul.

Antrekotun ön planda olduğu menüden başta L’Entrecote menü olmak üzere soğan çorbası, salata çeşitleri ve cheese plate gibi aperatifleri, T- Bone Steak, Lamp Chops, Beef Strogonof gibi et seçeneklerini, Creme brulee, Profiteroles, Chocolate Souffle gibi tatlı seçeneklerini sıralayabiliriz.

Oldukça geniş şarap menüsüne sahip olan restaurant; Fransız, İtalyan, İspanyol, Şili, Kaliforniya, Güney Afrika, Arjantin Avustralya ve Yeni Zelanda şaraplarıyla da oldukça dikkat çekici…

L’Entrecote de Paris restaurant Kanyon A.V.M.’nin giriş katında dikkat çekici dekoru sıcak atmosferi profesyonel servisi ile siz ayrıcalıklı hizmet ve tat arayanların hizmetinde…

Hiç yorum yok: